Ağız ve Diş Ürünleri Siparişinize Sensodyne Diş Macunu Derin Temizlik 20 mlStokta Yok
Gelince Haber Ver
? Corega 3 Dakikada Temizleyici – 30 Tablet – Ürün Özellikleri Tablosu |
|
|---|---|
| ? Ürün Adı | Corega 3 Dakikada Temizleyici – 30 Tablet |
| ? Formu | Temizleyici Tablet |
| ? Ürün Nedir? | Derinlemesine temizlik sağlayan diş protezi temizleyici tablettir. Yalnızca 3 dakikada kokuya neden olan bakterilerin %99,99’unu yok eder.* Kullanım talimatına uygun şekilde zor lekeleri çıkarır, plak oluşumunu azaltır ve diş protezlerinin daha ferah ve temiz hissedilmesine yardımcı olur. |
| ? Formül Özellikleri | • 3 dakikada derinlemesine temizlik • Kokuya neden olan bakterileri %99,99 yok eder* • Zor lekeleri çıkarır • Plak oluşumunu azaltır • Diş protezlerine karşı naziktir • Orijinal rengi korumaya yardımcı olur |
Corega 3 dakikada temizleyici 30 tablet diş protezlerine özel geliştirilen temizleyici ürünüdür. Diş protezlerini nazikçe temizlemeye yardımcı olur. Hareketli, tam damak ve implant üstü gibi protez diş yapısına sahip bireyler ürünü tercih edebilir. 3 dakika içerisinde protez dişi temizleme ve tekrar gün içinde kullanıma uygun şekilde üretilir. Böylece günlük kullanım rutinlerine dahil edilmeyi kolaylaştırır.
30 tablet içeren ambalajı, düzenli protez bakım rutinine uygun bir kullanım planı sunar. Tablet formu sayesinde uygulama pratik şekilde gerçekleştirilebilir. Ürün, diş protezlerinin günlük temizliği için geliştirilmiş olup kullanım talimatları doğrultusunda değerlendirilmelidir.
Ürün, hareketli diş protezlerinde oluşabilecek kir, kötü koku ve bakteri oluşumunu temizlemeye yardımcı olur. Ürünler diş protezini temizlemek için tablet dormuyla sunulur. Gün içerisinde 3 dakikada protez temizliği sayesinde yemek sonrasında kullanılabilir.
3 dakika bekleme süresinden sonra dişler ağıza tekrar takılabilir.
Corega protez temizleyici 30’lu tabletler halinde hazırlanır. Her gün düzenli temizleme yapıldığında 30 gün boyunca tabletle protez diş temizlenebilir. Corega protez temizleyici tablet yapay dişin temizlemesine destek olur. Temizleyici işlevinde olan tablet, protezli dişler için geliştirilir. Ürün ilaç değildir ve herhangi bir hastalığın tedavisinde kullanılmaz.
Tabletler yemek artıklarıyla kirlenen protez dişleri 3 dakikada derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur.
Temizleyici tablet ağız içinde kokuya neden olan bakterilerin %99,99’unu yok etmeyi destekler.
Protez diş üzerine yemek, kir, leke ve bakteriyel oluşumları gibi yapışan zor lekelerin çıkarılmasını yardımcı olur.
Protez bakım tableti takma dişlerin kullanımına uygun şekilde formülize edilir. Böylece hareketli, yapay, takma ve protez diş sahipleri temizleme tabletiyle bakım desteği alabilir.
Yapay diş temizleme tableti bakım sonrasında orijinal rengin korunmasına yardımcı olur. Protez dişin asıl renk tonu korunmasına yardımcı olur.
Diş üzerine yerleşen ve zararlı birikintileri plak oluşumunu azaltmayı destekler.
Protez temizleyici tablet 30 tablet olacak şekilde ilaç kutusu içerisinde muhafaza edilir.
Bakteri ve mantar gibi mikroorganizmalar yemek sonrasında temizlenmeyen diş yüzeylerinde oluşabilir. Bu durumda protez dişlerin bakımı için temizleyici tabletlere başvurulabilir. 3 dakikada protez temizliği Corega kısa sürede bakım desteği sağlar.
Temizlik sonrasında yapay diş üzerinde yer alan yemek kalıntıları, bakteriler ve mikroorganizmalar arınabilir. Herhangi bir ek işleme gerek kalmadan tablet yardımıyla protez dişler konforlu şekilde temizlenebilir. Tabletin kullanımında protez temizliği sonrası ferah ve temiz his ağzınıza yayılabilir. Temizleme tabletinin günlük rutine kolay uyum özelliği bulunur. Kısa sürede bakım kolaylığı ile tabletler evde, dışarda ve seyahatlerde kullanıma uygundur.
Ürün adı: Corega 3 Dakikada Temizleyici
Form: Tablet
Miktar: 30 tablet
Öne çıkan özelliği: Diş protezi temizleyici
3 dakikalık temizlik
Protez dişlerde zor lekeleri çıkarmaya yardımcı
Plak oluşumunu azaltmaya yardımcı
3 dakikada kokuya yol açan bakterileri %99,99’unu * ortadan kaldırır.
Ürün protez diş temizliğinde destekleyici bir bakım ürünüdür. İlaç değildir ve herhangi bir tedavi niteliğine sahip değildir. Ürün ile ilgili kullanıcı yorumları tamamen kişisel değerlendirmeleri yansıtır. Herhangi bir bilimsel kanıt niteliği taşımaz. Kullanım öncesi üretici tarafından belirtilen talimatlar dikkate alınmalıdır.
Bir temizleme tabletini kase veya geniş bir bardağa koyun ve üzerine ılık su ekleyin. Protez dişi tamamen suyun içine yerleştirerek yaklaşık 3 dakika bekletin. Ardından protezi çıkarıp bol su ile duruladıktan sonra kullanabilirsiniz. Uygulama sırasında ürün etiketindeki kullanım talimatları esas alınmalıdır.
Evet. Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra protez diş, ağıza yerleştirilmeden önce bol su ile iyice durulanmalıdır.
Protez diş kullanan kişiler, kullanım sıklığını diş hekimlerinin önerileri doğrultusunda belirleyebilir. Ürün her gün veya ihtiyaç durumuna göre aralıklı olarak kullanılabilir.
Hayır. Corega 3 Dakikada Temizleyici, protez dişlerin temizlenmesi amacıyla geliştirilmiş bir temizleme tabletidir. Doğal dişler için kullanılan diş macunlarının yerine geçmez.
Hayır. Ürün yalnızca protez dişlerin temizlenmesi amacıyla geliştirilmiştir. Doğal dişlerde kullanılmamalıdır.