Whatsapp Destek
Menü
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Üye Ol
Sepetim
Şampuan Çeşitleri ve Önerileri Nelerdir?
10.03.2022

Şampuan Çeşitleri ve Önerileri Nelerdir?

Gün boyunca daha gösterişli ve kusursuz bir görünüme sahip olmanızı sağlayan saçlarınız birçok etmenden olumsuz yönde etkilenebiliyor. Kadın veya erkek fark etmeksizin herkesin bakımına önem verdiği saçların doğru ürünlerle temizlenmesi gerekiyor. Çünkü her saç tipinin ihtiyacı olan vitamin ve mineral gibi değerler değişkenlik gösteriyor. Bununla birlikte bazı bileşenler saç yapısına olumlu etki göstermeyebiliyor. Bu çıkmazı aşmak ve saçlarınıza uygun bir bakım rutini belirlemek için ilk olarak iyi bir şampuan seçmeniz gerekiyor.

Narecza'nın Seçimi:

Gün boyunca daima ön planda olan saçları yağ ve kirden arındırmak için şampuan ideal seçenek. Günümüzde markalar gelişmiş yapıya sahip birçok ürünler saçların daha kusursuz görünmesini sağlıyor. Artık güçlü markalarda yer alan şampuanlar farklı saç tiplerine ve ihtiyaçlara özel olarak geliştiriliyor. Size de saç yapınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun ürün seçimi yapmak kalıyor. Eğer saçlarınızın daima ışıltılı görünmesini sağlayacak şampuan çeşitleri için geldiyseniz doğru adrestesiniz. Saçlarınıza uygun ürünleri keşfetmek için yazımızı ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Kusursuz ve ışıltılı bir görünüm için tüm saç bakım tüyoları için Narecza Blog’da sizi bekliyor.

Şampuan Önerileri

İyi bir şampuan seçmek için öncelikle saç ve saç derisi yapınızı iyi bilmeniz gerekiyor. Çünkü saç sorunları genellikle bu bölgeler üzerinde görülüyor. Şampuanlarda bu ihtiyaçlara özel olarak geliştiriliyor. Saç tiplerine özel olarak geliştirilen ürünler arasında yağlı ve kuru saçlara özel şampuanlar bulunuyor. Bunların yanında boyalı, dökülme ve kepek gibi özel ihtiyaçlara hitap eden ürünler de mevcut. Farklı ihtiyaçlara hitap eden şampuanların içeriğinde çeşitli problemlere yönelik bileşenler ve bitkisel özler yer alıyor. Sahip oldukları özel formüllerle ürünler saçların daha sağlıklı görünmesini sağlıyor. İhtiyaçlarınıza yönelik dermokozmetik şampuan çeşitlerini web sitemizde rahatlıkla bulabilirsiniz. Şimdi size güçlü bir saç bakımı için değerlendirebileceğiniz ürünlerden bahsedeceğiz. Şampuan seçiminde rehberiniz olacak bilgileri diğer başlıklarımızda bulabilirsiniz.

Şampuan

Yağlı Saçlar İçin Şampuan Önerileri

Yağlı ve hacimsiz görünüm sorunlarının meydana geldiği yağlı saçlarda doğru ürün seçimi oldukça önemli. Çünkü yağlı saçları irrite edebilecek bir ürün seçtiğinizde gün içinde saçlarınızın daha fazla yağlanmasıyla karşılaşabilirsiniz. Bunun sonucunda oluşan yıpranmış görünümden uzaklaşmak için doğru şampuan seçimi yapmanız şart. Bu tip konularda bilinç kazanmanız için yağlı saçlara özel bakımıyla kullanıcıların beğenisini toplayan birkaç ürün önerisinde bulunacağız. Önereceğimiz ürünleri değerlendirebilir daha fazlası için web sitemize göz atabilirsiniz.

Vichy Dercos Anti-Sebum Şampuan

Saç bakımında dermokozmetik ürünleriyle bilinen Vichy markası yağlı saçlara özel ürünleriyle kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Yağlı saçları onaran ve düzenleyen etkisiyle öne çıkan Dercos şampuan düzenli kullanımda oldukça etkili. Saçların sebum dengesini düzenleyen patenli kompleks içeren ürün yağlı saçlarda görülebilen birçok sorunu giderebiliyor. Yüksek sebum miktarının saç derisinde yarattığı tahribatı önleyen ürün ekstra koruma sağlıyor. Ayrıca aşırı yağlanma sonucunda oluşan mat ve sönük görünümün gideriyor. Hacimli ve canlı bir saç görünümü için Vichy Dercos yağlı saçlar için şampuan seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Bioxcin Quantum Yağlı Saçlar İçin Şampuan

Saç bakımında öne çıkan markalar arasında yer alan Bioxcin markası yağlı saçlarla özel Quantum serisini beğeninize sunuyor. Günlük kullanıma uygun olan ürün saçların sebum dengesini önlerken dökülme problemlerinin de giderilmesini sağlıyor. Bioxcin Quantum şampuanın içerisinde 18 amino asitten oluşan peptitler ve bitkisel kompleks bulunuyor. 18 amino asitten oluşan peptitler saç ve saç derisine yapışarak daha gür bir görünüm sağlıyor. Bitkisel bileşiklerle geliştirilen biocomplex B11 içeriği ise saç yapısı besleyerek koparak dökülmelerin önüne geçiyor. Saçlarınızın yağ dengesini korurken güçlü bir görünüme sahip olmasını arzuluyorsanız Bioxcin Quantum serisinin yağlı saçlara özel ürünü tam size göre.

Kuru Saçlar İçin Şampuan Önerileri

Pullanma, kızarıklık ve aşırı yıpranma sorunlarının oluşabildiği kuru saç tipi için geliştirilen ürünler nemlendirici etkisiyle öne çıkıyor. Çünkü kuru saç tipleri güneş, kuru ve soğuk havaya gibi dış etkilerden kolaylıkla etkilenebiliyor. Eğer zor şekillenen ve elektriklenebilen bir saç yapısına sahipseniz bu tip ürünlere göz atabilirsiniz. Nemlendirici etkisiyle sunulan kuru saçlara özel şampuanlar farklı bileşenlerle göze çarpıyor. Bazı ürünler saça güçlü etkisi kanıtlanmış bileşiklerle geliştirilirken bazıları bitkisel içeriğiyle beğeninize sunuluyor. Saç ve cilt hassasiyetinizi de dikkate alarak ürünleri değerlendirebilirsiniz. Şimdi kuru saçlar için geliştirilen şampuan çeşitleri arasında dikkat çeken ürünleri sizin için ele alacağız. Sizin için incelediğimiz ürünleri değerlendirebilir, diğer ürünler için web sitemize göz atabilirsiniz.

Şampuan

Kerastase Specifique Bain Riche Dermo Calm Şampuan

Profesyonel saç bakımı markaları arasında popüler bir yere sahip olan Kerastase markası kuru saçlara özel geliştirdiği ürünüyle de öne çıkıyor. Rahatlatıcı etkisiyle kullanıcılardan tam not alan Kerastase Specifique Bain Riche Dermo Calm şampuanı günlük bakım rutininizde kullanabilirsiniz. Tamanu yağı, gliserin ve pirokton olamin özleriyle geliştirilen ürün tahriş karşıtı etkisiyle öne çıkıyor. Bununla birlikte kuru saç tiplerinde görülebilen mantar gibi enfeksiyonların yatıştırılması için de ideal. İlk yıkama sonrasında bile saçların daha nemli ve canlı görünmesini sağlayan ürünle saçlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Davines Nourishing Shampoo Yıpranmış Kuru Saçlar İçin Şampuan

Bitkisel bileşenlerle geliştirdiği ürünleriyle bilinen Davines markası Nourisging şampuanıyla kuru saçlara özel bakım imkanı sunuyor. Eğer taranmayan sert ve cansız bir saç tipine sahipseniz özellikle bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Ürünün içeriğinde ylang ylang yağı, üzüm ekstresi ve mandalina yağı gibi bitkisel maddeler bulunuyor. Bitkisel özlerle geliştirilen ürün kaybolan nemden dolayı kuruluğun giderilmesini sağlıyor. Ayrıca saç yapısına nüfuz ederek kuruluktan doğan birçok problemin çözümünü sunuyor. Tüm bunların yanında ürün koparak dökülmelere karşı da oldukça etkili. Omega 9 ile saç yapısını güçlendiren ürünü günlük bakım rutininizde tercih edebilirsiniz. Davines Nousrishing Shampoo ürünüyle daha hacimli ve göz alıcı saçlar sizi bekliyor.

Boyalı Saçlar İçin Şampuan Çeşitleri

Saçları şekillendirmek ve boyamak bazen hepimizin tutkusu haline gelebilir. Çünkü saç boyama işlemi sonucunda saç stilinin ne kadar değişebileceğiniz görürüz. Bununla birlikte saçlarımızın canlı ve kusursuz görünmesi için boyama işlemlerine başvururuz. Fakat boyama ve şekillendirme işlemleri saçlarınıza her zaman iyi gelmeyebilir. Çünkü boyanın içerisinde yer alan renk pigmentleri ve kimyasallar saç yapısına zarar verebilir. Bu tür olumsuz etkilerden korunmak için boyalı saçlara özel geliştirilen şampuanları tercih edebilirsiniz. Bu ürünler saç boyasının olumsuz etkilerini ortadan kaldırır. Ayrıca saç renginin uzun süre kalıcı olmasını sağlar. Saçları onaran ve kusursuz görünüm sunan ürünler arasında birçok şampuan çeşidi mevcut.

Kerastase Reflection Bain Chromatique Şampuan

Kerastase markasının öne çıkan ürünleri arasında yer alan Reflection Bain Chromatique şampuan renk koruyu etkisiyle biliniyor. Aque iyonik kompleksi, vitamin E ve UV filteriyle geliştirlen ürünü günlük bakımınızda kullanabilirsiniz. Boyama sonrasında hassaslaşmış saçı onaran Reflection şampuan dış etkilere karşı da koruma sağlıyor. Saç boyasının kalıcılığını 40 güne kadar uzatabilen ürün farklı saç tiplerine de hitap ediyor. Saç boyanızın ömrünü uzatırken ışıltılı ve göz alıcı bir görünüm sağlamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. E vitamini içeriğiyle bilinen ürün ayrıca saç esnekliğinin de korunmasında oldukça etkili. Kerastase Reflection Bain Chromatique şampuan ile doğal ve ışıltılı saçlar sizi bekliyor.

İnsight Colored Hair Protective Shampoo

Organik içeriğiyle öne çıkan ürün röfleli ve boyalı saçların onarılmasını sağlıyor. İnsight markasının öne çıkan ürünleri arasında bulunan Colored Hair şampuanı işlem sonrasında kullanmaya başlayabilirsiniz. İnsight Colored Hair Protective şampuanın içeriğinde kına özü, mango yağı ve üzüm çekirdeği yağı özleri bulunuyor. Zengin bitkisel özlerle geliştirilen ürün renk koruyucu kompleksiyle saç boyasının kalıcılığını artırıyor. Bunun yanında içerdiği organik macadamia yağı ile saç yapısını besliyor. Antioksidan etkisiyle de öne çıkan ürünü günlük saç bakımınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Doğal Şampuan Önerileri

Şampuanlar bazı saç ve cilt yapılarında alerjik reaksiyona sebep olabilir. Bununla birlikte saç dökülmesi, kepek ve kızarıklık gibi problemler meydana gelebilir. Eğer alerjik bir saç yapısına sahipseniz organik şampuanlar tam size göre. Saçlar kir ve yağdan arındırırken herhangi bir alerjiye sebep olmayan ürünler tamamen doğal bileşenlerle geliştiriliyor. Saçlarınızı bitki özlerinin güçlü etkilerine güvenle teslim edebilirsiniz. Bitkisel şampuan önerileri arasında size iki farklı üründen bahsedeceğiz. Bitkisel şampuanlar hangileri gibi sorularınız hakkında bilgi sahibi olmak için ürün önerilerimize göz atabilirsiniz.

Otacı Şampuan Çeşitleri

Tamamen organik bileşenlerle geliştirilen Otacı şampuan çeşitleri farklı saç problemlerine hitap edebiliyor. Ürünlerin içeriğinde paraben, parfüm, silikon ve alkol bulunmuyor. Isırgan otu, nane, papatya ve adaçayı gibi saç bakımında etkisi kanıtlanan bitkilerin kullanıldığı ürünleri ihtiyaçlarınıza göre değerlendirebilirsiniz. Otacı şampuan seçenekleri arasında onarıcı ve yenileyici etkili ürünler mevcut. Bunun yanında saç dökülmesi ve tahriş gibi sorunlara özel ürünleri de markada bulabilirsiniz. Organik saç bakım ürünleriyle dikkat çeken Otacı markasında şampuanların yanında saç kremi ve bakım yağı gibi ürün seçenekleri de bulunuyor. Saç tipinizi ve ihtiyaçlarınızı dikkate alarak ürün seçimi yapabilirsiniz.

Phyto Şampuan Çeşitleri

Dermokozmetik saç bakım markaları arasında organik bir alternatif arıyorsanız Phyto şampuan çeşitleri tam size göre. Tamamen bitkisel özlerle geliştirilen Phyto ürünlerini saç bakımında güvenle kullanabilirsiniz. Phyto ürünleri saç bakımında özel ihtiyaçlara hitap eden ürünleriyle biliniyor. Enerji verici, yatıştırıcı, sebum dengeleyici ve koruyucu etkiye sahip ürünleri ihtiyaçlarınıza göre değerlendirebilirsiniz. Phyto markası ürünlerini geliştirirken guarana, at kuyruğu ve edelweiss gibi bitkilerden faydalanıyor. Saç bakımında etkisi kanıtlanan güçlü bitkilerle geliştirilen ürünlerle profesyonel ve doğal bakımın keyfini çıkarın.

En İyi Bebek Şampuanı Çeşitleri

Söz konusu bebeklerimiz ve çocuklarımız olduğunda bakım ürünleri konusunda da ekstra dikkatli davranılması gerekir. Çünkü bazı şampuan çeşitleri bebeklerin saçlarında alerjik reaksiyona sebep olabiliyor. Henüz gelişim çağında olan bebeklerin saçlarını korumak ve gelişmesini sağlamak için doğru ürünleri seçmek gerekli. Çünkü ileri dönemlerde bebeğinizin saçlarında cansız ve yıpranmış bir görünümle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bebek şampuanı çeşitleri genellikle kimyasal içermeyen ve hassas ciltlere özel sunulan ürünlerden oluşuyor. Sizin için incelediğimiz ürünleri değerlendirebilir, daha fazlası için web sitemize göz atabilirsiniz.

Şampuan

Mustela Gentle Shampoo Bebek Şampuanı

Bebek bakım ürünleriyle bilinen Mustela markasının yenidoğan ve bebeklere özel şampuanı temiz içeriğiyle güvenli kullanım imkanı sunuyor. Henüz gelişmekte olan saç yapısına sahip bebeğinizin saçları Mustela şampuan ile güvende. Mustela Gentle Shampoo ürünü bitkisel içeriği ve vitaminli yapısıyla besleyici etkiye sahip. Avokado içeren ürün cilt ve saç yapısını onarır. Ayrıca cildin dış etkenlere karşı korunmasını sağlar. B5 vitamini içeriğiyle ise cildi yatıştırır ve hassasiyet ataklarının giderilmesini sağlar. Hassas ciltlere özel geliştirilen ürünü bebeğinizin vücut temizliği için de kullanabilirsiniz. Bebeğinizin saçlarını besleyecek ve koruyacak bir ürün atıyorsanız Mustela Gentle Shampoo güçlü bir seçenek.

Sebamed Bebek Şampuanı

Hassas bebek ve çocuk saçına özel geliştirilen Sebamed bebek şampuanı yatıştırıcı özelliğiyle öne çıkıyor. Sebamed markasının bebeklere özel geliştirdiği ürün cildin ve saçların dış etkenlere karşı direnç göstermesini sağlar. Papatya ekstresi içeriğiyle öne çıkan şampuan ayrıca cilt hassasiyetini rahatlatır. Bebeğinizin cilt toleransını artıracak koruyucu bir ürün arıyorsanız Sebamed bebek şampuanı tam size göre. Ürün 5.5 pH değeriyle farklı cilt tiplerine uygunluk gösteriyor. Güçlü etkisiyle saçları geliştirirken nitro misk bileşikleri, formaldehit, nitrozamin ve dioksan gibi maddeleri içeriğinde barındırmıyor. Bebeklere özel dermokozmetik saç bakımı için Sebamed bebek şampuanı iyi bir alternatif olabilir.

Şampuan seçiminde ihtiyacınız olabilecek tüm bilgileri sizler için derledik. Farklı saç tipleri ve sorunları özelindeki ürün önerilerimiz için yazımızı ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz. Unutmayın ki güçlü bir saç bakımı doğru ürün seçimiyle mümkün oluyor. Bunun için ürün seçimlerinizi bilinçli olarak yapmanız oldukça önemli. ürün incelemelerine dair diğer yazılarımız için Narecza Bloğa göz atmayı unutmayın.

Blog Son Eklenenler
C Vitamini ve Bağışıklık Sistemi
C Vitamini ve Bağışıklık Sistemi

Sağlıklı Yaşam İpuçları

C vitamini, vücut için hayati öneme sahip bir antioksidandır ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde önemli bir rol oynar. Bağışıklık sistemi, vücudu hastalıklara karşı koruyan doğal savunma mekanizmasıdır.  C Vitamine dair detaylı bilgi yazımızın devamında...

23.02.2024
Atopik Cilt Nedir?
Atopik Cilt Nedir?

Cilt & Vücut Bakımı

Atopik cilt, genellikle kuruluk, kaşıntı ve kızarıklık gibi belirtilerle kendini gösteren kronik bir cilt durumudur. Bu durum, cildin doğal bariyerinin zayıflaması sonucu dış etkenlere hassas hale gelmesiyle ortaya çıkar.   Detaylar yazımızın devamında...

23.02.2024
Arjinin Nedir, Ne İşe Yarar?
Arjinin Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Arjinin, vücutta çeşitli önemli işlevleri yerine getiren bir aminoasittir.  Arjinin vücudunuzda ne işe yaradığı, eksikliğinde oluşacak belirtiler ve daha fazlası yazımızın devamında...

18.01.2024
Kışın Vitamin Takviyeleri: Hangi Vitaminleri ve Ne Kadar Almalıyız?
Kışın Vitamin Takviyeleri: Hangi Vitaminleri ve Ne Kadar Almalıyız?

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Kışın vitamin takviyeleri, soğuk havalarında etkisiyle hastalanma riskinizi en az düzeye indirebilecek unsurların başında gelmektedir. Peki, hangi vitaminleri ne kadar ve ne oranda almalıyız? Detaylar yazımızın devamında...

18.01.2024
Soğuk Hava Koşullarında Cilt Bakımı: Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilt İçin İpuçları!
Soğuk Hava Koşullarında Cilt Bakımı: Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilt İçin İpuçları!

Cilt & Vücut Bakımı

Kış mevsimi, daha çok rüzgar, daha çok soğuk hava ve bunların etkisiyle düşük nem seviyeleri anlamına geliyor. Tüm bu etkilerle birlikte cilt sağlığı da olumsuz yönde etkilenebilmektedir. Cildinizi soğuk havada koruyacak bakım önerileri yazımızın devamında...

18.01.2024
Kuru Havada Nemlendirici Kullanımı: Kışın Cildi Nemlendirmenin Önemi!
Kuru Havada Nemlendirici Kullanımı: Kışın Cildi Nemlendirmenin Önemi!

Cilt & Vücut Bakımı

Kış aylarının gelmesiyle birlikte havadaki nem oranının düşmesi, cildin kurumasına ve tahriş olmasına neden olabilir.  Kış aylarında nemlendirici kullanmanın önemi ve püf noktaları yazımızın devamında...

18.01.2024
En Çok Melatonin İçeren Besinler!
En Çok Melatonin İçeren Besinler!

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Melatonin, vücudun doğal olarak ürettiği bir hormondur. Uyku düzenini sağlamak gibi bir görevi yerine getirse de aslında birçok konuda faydası bulunuyor. Melatonin ve vücudunuza etkileri üzerine detaylı bilgi yazımızın devamında...

18.01.2024
Makyaj Süngeri Nasıl Kullanılmalı ve Temizlenmeli?
Makyaj Süngeri Nasıl Kullanılmalı ve Temizlenmeli?

Cilt & Vücut Bakımı

Makyaj süngeri makyaj ürünlerini daha kolay ve homojen bir şekilde uygulamak için kullanılan bir araçtır.  Makyaj süngerleri özellikle fondöten pudra allık ve kapatıcı gibi ürünlerin uygulanmasında sıklıkla kullanılır. Bu sebeple üzerinde bakteri ve mikrp birikimi söz konusudur. Cildiniz için makyaj süngeri kullanımı ve temizliği yazımızın devamında...

14.11.2023
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.