Whatsapp Destek
Menü
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Üye Ol
Sepetim
Bebeğiniz için Not Edeceğiniz 15 Farklı Pişik Kremi İsmi
13.12.2021

Bebeğiniz için Not Edeceğiniz 15 Farklı Pişik Kremi İsmi

Bebeğinizi dünyaya getirmek için uzun süre beklediniz ve sonunda mucize gerçekleşti. Onu pamuklara sararak büyüttüğünüzden eminiz. Bebeklerin, özellikle ilk aylarında son derece hassas bir cilt tabakasına sahip olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla hem dış etkenlerden hem de pek çok farklı sebepten ötürü bebeğinizin vücudunun bazı bölgelerinde pişik oluşumu görülebilir. Bu konuda panik yapmaya gerek yok! Zira pişiği tedavi etmek mümkün. Bu yazıda sizin için derlediğimiz pişik kremi isimlerinden faydalanarak bebeğinizin yumuşacık cildine iyi bakabilir, onu pişik eziyetinden kısa süre içinde kurtarabilirsiniz. Bebek pişik kremi tavsiyelerimiz ve “Pişik kremi nasıl kullanılır?” konusunu işlediğimiz yazımızın devamı için buyurun!

Bepanthol Baby Pişik Kremi 30 gr

Bepanthol Baby Pişik Kremi 30 GR

Herhalde bebek pişik kremi dendiğinde akla gelen ilk ürünler arasındadır Bepanthol. Bepanthol Baby Pişik Kremi 30 gr bebeğinizin hassas cildini olumsuz etkenlere karşı korumak için özel olarak geliştirilmiş. Bu merhemin koruyucu, parfüm, paraben ve SLS içermeyen formülü minik bebeğinizin hassas cildi için ilk kullanımdan itibaren koruma sağlıyor. Pediatristlerin de bir numaralı tavsiyesi olan Bepanthol pişik kreminin genel özellikleri ise şöyle:

  • İçeriğindeki %5 oranındaki provitamin B5 ile cildi nemlendiriyor.
  • Geçirgen yapısı ile cildin hava almasını engellemeden cildin nemlenmesine yardımcı oluyor.
  • Her bez değişiminde kullanılabiliyor.
  • Ciltteki kızarıklıklara ve hassasiyete karşı son derece etkili.
  • İçeriğinde yer alan lanolin, cildi kayganlaştırıcı etkisi ile pişik oluşumunun sebeplerinden biri olan sürtünmeyi azaltıyor.

Bepanthol Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Bepanthol Baby pişik kremini bebeğinizin cildine uygulamak için cildin kuru olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ardından pişik oluşan bölgenin büyüklüğüne uygun miktarda merhemi elinize alarak bebeğinizin vücuduna sürebilirsiniz. Bu krem yapışkan olmayan yapısı sayesinde hem bebeğe hem de anneye rahatlık sağlıyor.

Bepanthol Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Mustela Vitamin Barrier Cream 1,2,3 Pişik Kremi 100 ml

Mustela Pişik Kremi

Bebek pişik kremi listemizde ikinci sırada Mustela Vitamin Barrier var. Bu kremi yenidoğandan itibaren her bez değişiminde bebeğinizin cildinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zira Mustela Vitamin Barrier Cream 1,2,3 pişik kremi 100 ml'lik tüpünde 3 faydayı birden barındırıyor: Pişik tedavisi, cildin rahatlatılması, cildin nemlendirilmesi. Bebeğinizin tahriş olmuş ve hassaslaşmış cildi için mükemmel koruma sağlayan bu kremle bebekler ve anneler rahat. Hatta Mustela Vitamin Barrier pişik önleyici kremi sadece pişik oluşumunda değil, pişiğin sıklıkla görüldüğü ishal ve diş çıkarma dönemlerinde de kullanmak mümkün. %98 doğal içerikli ürünlerden elde edilen krem, üçlü etki sunan patentli doğal aktif bileşenleri sayesinde de tercih sebebi. Mustela Vitamin Barrier pişik kreminin genel özelliklerine bakacak olursak:

  • Pişik tedavisini ideal biçimde yapıyor.
  • Ciltteki kızarıklığı azaltıyor.
  • Ciltteki tahrişi önlüyor.
  • Cildi nemlendirerek olması gereken esnekliği sağlıyor.
  • Kolayca uygulanıyor.

Mustela Pişik Kremi Kullanımı

Mustela pişik kremi kullanımı son derece pratik. Eğer krem bez bölgesine uygulanacaksa, öncelikle bu bölgenin temizlenip kurulanması şart. Daha sonra mucize etki gösterecek olan Mustela Vitamin Barrier pişik kremini bebeğinizin pişik olmuş poposuna, kalın bir tabaka halinde uygulayabilirsiniz. Hatta bu aşamada masaj yapmanız, bebeğinizin bir kat daha rahatlamasına yardımcı olacaktır. Ardından bebek bezini dikkatlice kapatabilirsiniz. İşte bu kadar!

Mustela Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Bioderma ABCDerm Change Intensive Pişik Onarıcı ve Yatıştırıcı Krem 75 ml

Bioderma ABCDerm Change Intensive Pişik Onarıcı ve Yatıştırıcı Krem 75 ml

Sağlık hizmetinde dermatolojik bir NAOS markası olan Bioderma, ABCDerm Change Intensive ile karşınızda! Bez bölgesindeki kızarıklığı yatıştırmak için özel olarak üretilen bu krem, cildin nefes almasını sağlamasının yanı sıra nemlendirilmesinde de oldukça etkili. Gelin bebeklerin pişik tedavisinde yararlanılan Bioderma ABCDerm Change Intensive Pişik Onarıcı ve Yatıştırıcı Krem 75 ml'yi yakından tanıyalım!

  • Bebek cildinin pH dengesini korumaya destek oluyor.
  • Mükemmel bir cilt toleransı sağlıyor.
  • Kokusu yok.
  • Ciltte yapışkanlık hissi bırakmıyor.
  • Hasarlı cilt bariyerini onarmaya destek oluyor.
  • İçerdiği çinko oksit ve d-pantenol, kızarıklığı kısa sürede yatıştırıyor.
  • Titanyum dioksit ve çinko oksit içeriği, epidermis tabakasını kir ve enzimlerden arındırıyor.
  • Emici kaolin, (beyaz kil) ve mineral talk pudra (magnezyum silikat) sayesinde yağ ve kirleri absorbe ediyor.
  • Paraben içermiyor.
  • Hipoalerjenik.
  • Kapriloil glisin ve çinko oksit, bakteriyel ve fungal çoğalmayı önleyerek cildin doğal pH dengesini ve cilt ekosistemini koruyor.

Bioderma ABCDerm Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Bioderma ABCDerm Change Intensive pişik kremini, ciltteki tahriş ve hassasiyet tamamen yok olana dek haftada 7 gün ve günde birkaç defa kullanabilirsiniz. Uygulama esnasındaki ilk adım, her bez değişiminde temizlenmiş ve iyice kurutulmuş cilde kalın bir tabaka halinde bu kremi sürmek. Bioderma ABCDerm Change Intensive pişik kremini prematüre bebekler hariç yenidoğan bebeklerde de kullanabileceğinizi unutmayın!

Bioderma Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 250 gr

Sudocrem

Sırada, ailelerin ve bebek bakımından sorumlu kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir ürün var: Sudocrem Pişik Kremi. 90 yıldır bebeklerin hassas cildini korumak üzere çalışan marka, cilt sorunları ve pişiklere karşı korumaya yönelik en iyi çözümü sunuyor. Bakalım Sudocrem bunu nasıl başarıyor:

  • Doku sıvısı kaybını azaltan çinko oksit içeriğiyle cildin nem değerini koruyarak yenilenmesini ve onarılmasını sağlıyor.
  • Cildi destekleyici ve rahatlatıcı bir etkiye sahip.
  • Katı formülüyle çok kısa sürede etki ediyor.
  • Yenidoğandan itibaren her yaşta kullanılabiliyor.
  • Yetişkinlere de uygulanabiliyor.

Sudocrem Bebek Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Sudocrem pişik kremi 250 gr'lık formülüyle size uzun süre yetecek şekilde üretilmiş. Zira bu kremi ince bir tabaka halinde uygulamanız yeterli. Bebeğinizin tahriş olmuş bölgesini iyice temizleyip kurulayarak işe başlayabilirsiniz. Sudocrem’i belirtilen miktarda ve günde birkaç defa cilde sürerek iyileşmesini izleyin!

Sudocrem Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Sebamed Önleyici Pişik Kremi 50 ml

Sebamed Pişik Kremi

Sebamed Önleyici Pişik Kremi 50 ml'lik formülüyle bebek ve çocuk cildinin özel ihtiyaçları için geliştirilmiş. Anneler ve babalar bilir ki pH değeri henüz 5,5 olan bebek cildi, koruyucu bir tabakaya sahip değil ve dolayısıyla sık sık cilt problemleri yaşamaya müsait. Sebamed de tüm bunlara çözüm olabildiği içindir ki bebekler için en iyi pişik kremleri arasında yer alıyor. Gelin, önce Sebamed bebek bakım kremini farklı kılan özelliklere bakalım, sonrasında Sebamed'in pişiği nasıl önlediğini öğrenelim.

Neden Sebamed?

Çünkü Sebamed pişik kremi, bebek cildinin özel ihtiyaçları için cilt ve pediatri klinikleriyle iş birliği halinde geliştirilmiş ve uyumluluk açısından dermatolojik olarak test edilmiş. Kremdeki yüksek kalite, etkili bileşenler ve 5.5'lik pH değeri bebeğinizin ve çocuğunuzun hassas cildinin sağlıklı kalması için ideal. Ayrıca pH değeri narin olan bebek cildinin sağlığı açısından çok önemli olan doğal koruyucu tabakanın oluşmasını da destekliyor.

Sebamed Pişik Kremi Kullanımı

Sebamed pişik kremi kullanımından önce bebeğinizin cildini güzelce yıkayıp kurulamanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra tahriş olmuş bölgeye ince bir tabaka halinde bu kremi sürerek bebeğin cildinin kendini yenilemesine imkan verebilirsiniz. Bu işlemi, ciltteki hassasiyet geçene dek günde birkaç defa tekrarlamanız faydalı olacaktır.

Sebamed Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Hametol Baby Pişik Kremi 100 gr

Hametol Baby Pişik Kremi 100 GR

Hametol pişik kremi 100 gr'lık paketi ve etkili formülü ile tam aradığınız türden bir pişik kremi. Bebeklerin ince ve hassas ciltleri dikkate alınarak geliştirilen bu ürün, bebeğinize nefes alan, yumuşak ve nemli bir cilt kazandırmak için birebir. Zira bu kremin içeriğinde bitkisel özler bulunuyor. Bu bitkisel özler de cildin nemli, pürüzsüz ve yumuşacık kalmasına olanak veriyor. Bakalım, Hametol pişik kreminin içinde daha neler var.

  • Provitamin B5 ile cildin ideal nem seviyesine ulaşmasını sağlarken, cildin doğal yenilenme sürecini destekliyor.
  • Zeytinyağı, badem yağı, sarı kantaron yağı, shea butter ve papatya çiçeği yağı ile cildin hava almasını engellemeden nemlendiriyor, cildi yumuşatarak yatışmasını sağlıyor ve hızla iyileşmeye yardımcı oluyor.
  • Çinko ile cildi korumaya destek oluyor.
  • Hamamelis virginiana özü ile cildin nemli, pürüzsüz ve yumuşak kalmasını sağlıyor.
  • Koruyucu madde, parfüm, renklendirici ve paraben içermiyor.

Hametol Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Hametol pişik kremini uygulamadan önce bebeğinizin tahriş olmuş cilt bölgesini temizleyip kurulamanızda fayda var. Cilt tamamen kuruduğunda Hametol kremden ince bir tabaka halinde cilde uygulayabilirsiniz. Ayrıca bebeğinizin pişik olmasını engellemek için sık sık bez değiştirmenizi ve kuruluğunu sağlamanızı öneririz. Her bez değişiminde Hametol Baby Pişik Kremi uygulayarak pişiğin önlenmesine yardımcı olabilirsiniz.

Hametol Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Dermaderm Pişik Önleyici Krem 100 gr

Dermaderm Pişik Önleyici Krem 100 GR

Dermatolojik olarak test edilip onaylanan bebek pişik kremi isimlerinden biri de Dermaderm'den gelsin. Dermaderm pişik kremi bebeklerin hassas cildinde son derece etkili bir ürün. Ayrıca bu kremi sadece bebekler değil, çocuklar ve yetişkinler de kullanabiliyor. Ciltte oluşan asidik ortamın giderilmesinde yardımcı olan Dermaderm pişik önleyici kremin içeriği ise şu şekilde:

  • Pantenol ve zeytin yağı içeren formülü sayesinde pişik oluşumunu engelliyor ve pişiğin giderilmesine yardımcı oluyor.
  • Hiçbir koruyucu ve kimyasal maddeler içermiyor.
  • İçeriğindeki %5 oranındaki Provitamin B5 ile cildi nemlendiriyor.
  • Cildin sahip olduğu bariyer fonksiyonunu koruyarak bebek cildinin nemli, yumuşak, pürüzsüz, esnek tutulmasına yardımcı oluyor.
  • Formülünde bulunan K vitamini, B5 vitamini ve aminoasitler pişik nedeniyle oluşan yaraların tedavisinde sıradan pişik kremlerine oranla daha yüksek başarı oranına sahip.

Dermaderm Nasıl Kullanılır?

Pişiği önlemek için Dermaderm nasıl kullanılır, diye merak ediyorsanız, buyurun. Dermaderm pişik kremini bebeğinizin poposuna (ya da tahriş olan herhangi bir vücut bölgesine) uygulamadan önce cildin temiz ve kuru olduğundan emin olmalısınız. Ardından her bez değişiminde ince bir tabaka halinde Dermaderm merhemi bebeğinizin hassaslaşmış cildine sürerek pişiği tedavi edebilirsiniz.

Dermaderm Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Yeşilmarka Doğal Pişik Kremi 50 gr

Yeşilmarka Pişik Kremi

"Doğal kozmetik ürünler" sloganıyla yola çıkan Yeşilmarka, bebekler için geliştirdiği pişik kremleriyle annelerin ve babaların beğenisini kazanıyor. İçerdiği mineraller sayesinde kızarıklık ve pişik oluşumunun önlenmesinde, oluşan kızarıklık ve pişiğin giderilmesine yardımcı olan Yeşilmarka doğal pişik kremi tamamen bitkisel özlerden meydana geliyor. Bakalım içinde başka neler varmış!

  • İçerdiği %100 doğal lavanta yağı sayesinde bebeğinizin cildinin onarılmasına ve rahatlamasına yardımcı oluyor.
  • %20+ çinko oksit içeriyor.
  • Aloe vera, Provitamin B5 ve ayçiçek, zeytinyağı gibi bitkisel yağlar ile oluşan kızarıklık, ciltteki tahrişin tedavisine yardımcı oluyor.
  • Kullanım sonrası beyaz kalıntı bırakmıyor.
  • Shea butter, Hindistan cevizi ve palm çekirdeğinden elde edilen özel nemlendiriciler sayesinde cildin nem dengesini korumaya yardımcı oluyor.
  • Parafin, vazelin, paraben, EDTA, parfüm, boya, tea içermiyor.

Yeşilmarka Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Bu kremi, bebeğinizin pişik olmuş vücut bölgesine ince bir tabaka halinde ve masaj yaparak uygulamanız yeterli. Hassasiyet geçene kadar günde birkaç defa uygulayarak pişiği önleyebilirsiniz.

Yeşilmarka Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

The Organic Pharmacy Nappy Balm 60 ml Pişik Kremi

Tamamen doğal içerikli bir pişik kremi daha: The Organic Pharmacy Nappy Balm 60 ml Pişik Kremi. İngiliz markası olan The Organic Pharmacy, bu kremiyle bebeklerdeki pişik oluşumunu gidermeye yardımcı oluyor. Aynısefa bitkisinin rahatlatıcı etkisinden faydalanan bu kremin içeriğinde aynısefa dışında şunlar yer alıyor:

  • Propolis
  • Sarı kantaron
  • Lavanta
  • Çuha çiçeği yağı
  • Papatya
  • Neem ağacı bitkisi

Tamamen organik tarımdan elde edilen gıdalar kullanılarak geliştirilen bu pişik kremi, ciltteki tahrişi ve kızarıklığı en aza indirmek için denenebilir.

The Organic Pharmacy Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Tüm pişik kremlerinde olduğu gibi uygulanacak bölgenin temiz ve kuru olması şart. Kremi, her bez değişiminde yeterli miktarda cilde uygulayıp masaj yapabilirsiniz. Böylece bebeğiniz hem daha rahat edecek hem de kremin ciltteki emilimi hızlanacaktır.

The Organic Pharmacy Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Biobaby Pişik Kremi 75 ml

Biobaby pişik bakım kremi 75 ml'lik şişesiyle bebeklerin hassas cildi için içeriğindeki zeytinyağı sayesinde nem desteği sağlarken rahatlatmaya da yardımcı olması bakımından ideal. Ayrıca bu ürünün formülünde ceviz ve çörek otu yağı da kullanılmış. Böylece ciltteki hassaslaşmış bölgelerin nem dengesi sağlanarak onarılması da mümkün oluyor. Biobaby pişik kremi içeriği ise şöyle:

  • Omega 3
  • Omega 6
  • Çinko asit
  • Ceviz yağı
  • Zeytinyağı
  • Çörek otu yağı

Ayrıca, Biobaby pişik kremi kullananlar onun şu faydalarında da mutabık:

  • Yoğun nem desteği
  • Cildin rahatlatılması
  • Kızarıklık ve tahriş ile mücadele
  • Cildin yatıştırılması ve nemlendirilmesi
  • Kolay emilim

Biobaby Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Bu kem günlük kullanıma uygun biçimde geliştirilmiş. Dolayısıyla bebeğinizin bez bölgesinde kızarıklık ya da hassasiyet fark ettiğiniz her an Biobaby pişik kremini rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Kremi sürerken tahriş olmuş bölgeye kalın bir tabaka halinde masaj yaparak uygulamanız, ürünün etkisini artıracaktır.

Biobaby Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Dermoskin Babycare Pişik Kremi 100 ml

Dermoskin Pişik Kremi

Pişik kremlerinde olması gereken çinko asit, Dermoskin Babycare pişik kremi 100 ml'de %23 oranında mevcut. Bu durum, Dermoskin pişik kreminin cildi iyileştirmesinde etkili bir hale getiriyor. Bebek bakımından sorumlu kişilerin sıklıkla tercih ettiği en iyi pişik kremi markalarından biri olan bu ürününün özellikleri bakalım, neymiş.

  • Çinko asit içeriğiyle cilt bariyerini koruyor.
  • E vitamini ile güçlü bir antioksidan görevi görüyor.
  • Omega 3 ve Omega 6 bakımından zengin olan F vitamini ile güçlendirilmiş.
  • Formülündeki Shea yağı sayesinde A, E, F vitaminleri, karoten, doymuş ve doymamış yağ asitleri içeriyor. Böylece suya daha dayanıklı hale gelerek gözeneklerin kapanmasını engelliyor.
  • E vitamini bakımından zengin avokado yağı desteğiyle cilt bariyerinin korunmasını sağlıyor.
  • Kalendula yağı ile tahriş olmuş cilt bölgelerinin onarımına destek oluyor.
  • Ayçiçeği yağı sayesinde ciltteki nem dengesini ideal seviyede tutuyor.
  • Kanola yağı ile bebek cildini dış etkenlere karşı dirençli hale getiriyor.
  • Balmumu ile su geçirmezlik seviyesi artıyor ve daha katı bir kıvam alıyor. Böylece ciltteki etkisi de aynı oranda çoğalıyor.

Dermoskin Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Bebeğinizin hassaslaşmış ve tahriş olmuş vücut bölümlerine bu kremin günde birkaç defa olmak üzere kalın bir tabaka halinde uygulanması gerekiyor. Tabi, uygulama öncesi bebeğinizin cildinin temiz ve kuru olduğundan emin olmalısınız.

Dermoskin Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Alldermo Pişik Önleyici Krem 75 gr

Pişik kremleri arasında dexpanthenol içeriğine sahip çeşitlerden biri olan Alldermo pişik kremi, bebeğinizin hassas cildi için ideal. Dexpanthenol, genellikle ciltteki çatlaklar, tahrişler ve pişik oluşumunun tedavisinde etkin biçimde kullanılan bir merhem türü olarak bilinir. Bebeklerdeki pişiğin yanı sıra yeni annelerin meme ucu tahrişlerinde de sıklıkla kullanılan Alldermo pişik kremi her eve lazım türden.

Alldermo Pişik Kremi İçeriği

  • D-Phantenol (Provitamin B5)
  • Talk (pudra)
  • Çinko oksit
  • Tatlı badem yağı
  • Cera Alba
  • Lanolin

Gelelim bu merhemin bebeğiniz ve sizin için faydalarına:

  • Alldermo pişik bebek bakım kremi; çinko oksit, lanolin ve provitamin B5 (Dexpanthenol) içeriği sayesinde bebeğinizin cildine yoğun bir bakım sağlanmasına yardımcı oluyor.
  • Cildin korunma kapasitesini desteklemek için tasarlanmış.
  • Bebek bezlerinin ve idrarlarının neden olduğu kızarıklık ve pişiği önlemeye yardımcı oluyor.
  • Aynı zamanda akne, meme ucu tahrişi, yanık ve güneş sonrası bakımında da kullanılabiliyor.

Alldermo Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Her bez değişiminden sonra bebeğinizin poposuna ince bir tabaka halinde sürerek kremin olumlu etkisini kısa sürede görebilirsiniz. Ciltteki hassasiyet tamamen geçene dek günde birkaç defa kullanmanız faydalı olabilir.

Alldermo Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Sirenol Bebek Pişik Kremi 87 ml

Bebeğinizin pişik oluşumunu tedavi etmek için kullanabileceğiniz bir diğer ürün olan Sirenol krem, Cosmos Organik sertifikasıyla karşınızda. %100 doğal, %85,6 organik içerikleriyle bebeğinizin cildini korumaya yardımcı olan bu krem, nano olmayan çinko oksit pişik önlemeye ideal biçimde yardımcı oluyor. Gelin, kremin formülünde başka hangi bitkisel özler var.

  • Aynısefa
  • Balmumu
  • Ayçiçeği

Sirenol Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Bebeğinizin pişik olmuş cilt bölgesini temizleyip kuruladıktan sonra bu kremden ince bir tabaka halinde uygulayabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan Sirenol pişik kremi, ciltteki hassasiyet tamamen geçene dek kullanılabilir.

Sirenol Pişik Kremi İçin Tıklayınız.

Oksizinc %40 Çinko Oksit Pomat 100 gr

Oksizinc Pomat

Oksizinc pomat içeriğindeki çinko oksit ile bebeğinizin tahriş olmuş cilt bölgesini rahatlatmak için oldukça etkili bir diğer ürün. Paraben içermeyen bu pomadın formülünde balık yağı da bulunuyor. Ürün, uygulanan bölgede güçlü bir koruyucu tabaka oluşturarak cilde bakım yapılmasını sağlıyor. İçeriği ise şöyle:

  • Çinko oksit
  • Vazelin
  • Balık yağı
  • Lanolin
  • Talk pudra
  • Su

Oksizinc Pomat Nasıl Kullanılır?

 

Uygulanacak bölgeyi temizleyip kuruladıktan sonra bir miktar pomat alarak cilde yaymanız yeterli. Ancak kullanım esnasında ürünün gözlerle temasından kaçınmaya da dikkat edin! Oksizinc pomadı günde 2-3 defa (gerekiyorsa daha fazla) kullanarak pişik oluşumunu giderebilirsiniz.

Oksizinc Pomad İçin Tıklayınız.

Soitenn Zinco Pişik Önleyici Pomat 50 gr

Soitenn Zinco Pişik Önleyici Pomad 50 gr

Bebekler için pişik kremi önerilerimizin sonuncusu olan Soitenn Zinco pişik önleyici pomat 50 gr, ciltteki pH dengesini koruyan yapısıyla dikkat çekiyor. Özellikle bebek bezinden kaynaklı tahrişlerde etkili olan bu kremi aynı zamanda sivilcelerinizin oluşturduğu kızarıklığı gidermek için de kullanmanız mümkün. Yenileyici bakım sağlayan Soitenn Zinco pişik kremi hem oldukça ekonomik hem de son derece etkili bir ürün. Bebeğinizin hassas cildi için denemeye değer!

Soitenn Zinco Pişik Kremi Nasıl Kullanılır?

Soitenn Zinco krem kullananlar, ürünün etkilerinden gayet memnun. Bu kremi, hassaslaşmış cilt bölgeleri için günde birkaç defa masaj yaparak uygulamanız yeterli. Kıvamlı formülüyle hızlı etki gösteren bu pomadı sivilceler için kullanacaksanız, maske uygulaması biçimine kullanmanız gerekiyor. Gece yatmadan önce yüzünüze sürüp bir süre beklettiğiniz Soitenn Zinco pomadı ılık suyla durulayabilirsiniz. Belli bir süre kullandıktan sonra ürünün cildinizdeki etkisine siz de inanamayacaksınız.

Soiten Zinco Krem İçin Tıklayınız.

Böylece, bebekler için pişik önleyici krem tavsiyelerimizin sonuna geldik. Umarız, bu yazımızda verdiğimiz bilgilerle bebeğinizin pişiklerini önleyerek onları rahatlatabilirsiniz. Ancak unutmayın ki bebeğinizin cildini her daim temiz ve kuru tutmayı başardığınızda pişiklerin oluşumunu en başından önlemeniz mümkün. Her ihtimale karşı, burada bahsettiğimiz kremlerden edinerek evde önleminizi alabilirsiniz. Sağlıkla kalın!

Blog Son Eklenenler
C Vitamini ve Bağışıklık Sistemi
C Vitamini ve Bağışıklık Sistemi

Sağlıklı Yaşam İpuçları

C vitamini, vücut için hayati öneme sahip bir antioksidandır ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde önemli bir rol oynar. Bağışıklık sistemi, vücudu hastalıklara karşı koruyan doğal savunma mekanizmasıdır.  C Vitamine dair detaylı bilgi yazımızın devamında...

23.02.2024
Atopik Cilt Nedir?
Atopik Cilt Nedir?

Cilt & Vücut Bakımı

Atopik cilt, genellikle kuruluk, kaşıntı ve kızarıklık gibi belirtilerle kendini gösteren kronik bir cilt durumudur. Bu durum, cildin doğal bariyerinin zayıflaması sonucu dış etkenlere hassas hale gelmesiyle ortaya çıkar.   Detaylar yazımızın devamında...

23.02.2024
Arjinin Nedir, Ne İşe Yarar?
Arjinin Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Arjinin, vücutta çeşitli önemli işlevleri yerine getiren bir aminoasittir.  Arjinin vücudunuzda ne işe yaradığı, eksikliğinde oluşacak belirtiler ve daha fazlası yazımızın devamında...

18.01.2024
Kışın Vitamin Takviyeleri: Hangi Vitaminleri ve Ne Kadar Almalıyız?
Kışın Vitamin Takviyeleri: Hangi Vitaminleri ve Ne Kadar Almalıyız?

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Kışın vitamin takviyeleri, soğuk havalarında etkisiyle hastalanma riskinizi en az düzeye indirebilecek unsurların başında gelmektedir. Peki, hangi vitaminleri ne kadar ve ne oranda almalıyız? Detaylar yazımızın devamında...

18.01.2024
Soğuk Hava Koşullarında Cilt Bakımı: Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilt İçin İpuçları!
Soğuk Hava Koşullarında Cilt Bakımı: Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilt İçin İpuçları!

Cilt & Vücut Bakımı

Kış mevsimi, daha çok rüzgar, daha çok soğuk hava ve bunların etkisiyle düşük nem seviyeleri anlamına geliyor. Tüm bu etkilerle birlikte cilt sağlığı da olumsuz yönde etkilenebilmektedir. Cildinizi soğuk havada koruyacak bakım önerileri yazımızın devamında...

18.01.2024
Kuru Havada Nemlendirici Kullanımı: Kışın Cildi Nemlendirmenin Önemi!
Kuru Havada Nemlendirici Kullanımı: Kışın Cildi Nemlendirmenin Önemi!

Cilt & Vücut Bakımı

Kış aylarının gelmesiyle birlikte havadaki nem oranının düşmesi, cildin kurumasına ve tahriş olmasına neden olabilir.  Kış aylarında nemlendirici kullanmanın önemi ve püf noktaları yazımızın devamında...

18.01.2024
En Çok Melatonin İçeren Besinler!
En Çok Melatonin İçeren Besinler!

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Melatonin, vücudun doğal olarak ürettiği bir hormondur. Uyku düzenini sağlamak gibi bir görevi yerine getirse de aslında birçok konuda faydası bulunuyor. Melatonin ve vücudunuza etkileri üzerine detaylı bilgi yazımızın devamında...

18.01.2024
Makyaj Süngeri Nasıl Kullanılmalı ve Temizlenmeli?
Makyaj Süngeri Nasıl Kullanılmalı ve Temizlenmeli?

Cilt & Vücut Bakımı

Makyaj süngeri makyaj ürünlerini daha kolay ve homojen bir şekilde uygulamak için kullanılan bir araçtır.  Makyaj süngerleri özellikle fondöten pudra allık ve kapatıcı gibi ürünlerin uygulanmasında sıklıkla kullanılır. Bu sebeple üzerinde bakteri ve mikrp birikimi söz konusudur. Cildiniz için makyaj süngeri kullanımı ve temizliği yazımızın devamında...

14.11.2023
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.