Whatsapp Destek
Menü
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Üye Ol
Sepetim
Küllü Sarı Saç Boyası Numaraları Hangileri?
22.06.2022

Küllü Sarı Saç Boyası Numaraları Hangileri?

Her tarzdan kadının severek kullandığı küllü sarı saç rengi, pek çok farklı saç boyası markasının ürün yelpazesinde yer alıyor. Özellikle sarı saçtan vazgeçmeyenlerin ya da başka renkten sarıya dönüş yapmak isteyenlerin tercih ettiği küllü sarı nasıl bir renk, en sık kullanılan küllü sarı saç boyası numaraları hangileri, merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyarak konu hakkında kapsamlı bilgiler edinebilirsiniz. Aşağıdaki başlıklarda doğal ve bitkisel formülleriyle beğeni toplayan Herbatint, Color Soin ve Natura Balance markalarının küllü sarı saç boyalarını görebilirsiniz. Keyifli okumalar!

Küllü Sarı Saç

Herbatint Küllü Sarı Saç Boyaları

Küllü sarı saç boyası numarası listemize Herbatint ile başlıyoruz. Doğal içerikli saç boyalarıyla bilinen markada, çeşit çeşit küllü sarı saç boyası numarası mevcut. Örneğin Herbatint 7C Ash Blonde, ne çok açık ne çok koyu bir küllü sarı tonunda. Antioksidan, vitamin içerikli enzimler ve pantenol bakımından zengin bir bitki olan aloe vera özlü bu saç boyası ile saçlar renk alırken beslenip canlanıyor. Herbatint 7C küllü sarı saç rengi numarasında aloe veraya ek olarak limnanthes, hamamelis, beyaz kayın ağacı ekstresi ve ekinezya da bulunuyor. Tüm bunlar bir araya geldiğinde ise saçlar hacim kazanıyor, yeniden yapılandırılıyor ve besleniyor.

Daha açık bir küllü sarı isteyenlerin tercihi ise Herbatint 8C. Bu küllü sarı boya numarası da diğerleri gibi amonyak ve ağır kimyasallardan uzak formülüyle beğeni topluyor. Bitkisel özlerle saçı besleyerek renklendiren 8C küllü sarı Herbatint boya ile saçınızı harika bir küllü tonuna kavuşturmanız mümkün.

Son olarak Herbatint 10C de küllü sarıya son derece yakın tonuyla açık tenlilerin vazgeçilmezi konumunda. İsveç sarısı olarak geçen bu renk, açık küllü sarıdan yarım ya da bir ton daha açık bir renge sahip. Denemek isteyenler için tavsiye edilebilir.

Color Soin Küllü Sarı Saç Boyaları

Color Soin de küllü sarının pek çok farklı tonuyla listemizde ikinci sıraya oturuyor. Markanın saç boyaları, genel olarak son derece uzun bir kalıcılık özelliğiyle biliniyor. Kolay uygulanan ambalajları ve besleyici içeriğiyle de sevilen Color Soin saç boyalarının küllü sarı boya numarası çeşitlerine hep birlikte göz atalım.

Color Soin 10A orta küllü sarı boya, içeriğindeki bitkisel özlerle saçı ve saç derisini besleme konusunda oldukça başarılı. Güneş ışınlarına ve klora karşı da dayanıklı bir yapıya sahip olan bu boyada mısır, yulaf ve soya proteinlerine ek olarak Hindistan cevizi ve biberiye yağları da formüle eklenmiş. Bitkisel özler saçı nemlendirirken doğal yağlar da saç derinize ve saç köklerine etkin bir bakım uyguluyor. Tüm saç tiplerinde kullanılan bu boyayı, orta açıklıkta bir küllü sarı isteyen herkes saçına uygulayabilir.

Color Soin'in 11A saç boyası numarası ise açık küllü sarı tonunda. Bu da bir öncekine nazaran daha açık tonlarda bir küllü sarı saç vadediyor. Özellikle çabuk beyazlayan saçlar için ideal olan bu renk, markanın ürün içeriği sayesinde son derece kalıcı. Böylece sizi saçlarınızı sık aralıklarla boyama zahmetinden kurtarıyor.

Markanın bir diğer küllü sarı saç boyası numarası ise 6A. Klasik bir küllü sarı tonu olan bu boya, daha koyu ve doğal sarılar elde etmek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Çoğunlukla oval ve kare yüz tiplerine çok yakışan bu ton, renkli gözlerle birleştiğinde tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Siz de bu özellikte bir yüze sahipseniz, Color Soin 6A küllü sarı saç rengini mutlaka denemelisiniz.

Hemen araya girerek, Yüz Şekline Göre Saç Modeli Seçimi Nasıl Olmalıdır? konulu yazımıza göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Burada oval, kare, uzun, üçgen ya da ters üçgen yüz tiplerine uygun saç modelleri hakkında detaylı bilgiye kısa yoldan ulaşabilirsiniz.

Natura Balance Küllü Sarı Saç Boyaları

Natura Balance da kadınların sıklıkla tercih ettiği saç boyası markaları arasında yer alıyor. Küllü sarı tonlarındaki çeşitleriyle marka, kullanıcıları bu anlamda memnun ediyor.

Sarı saç

Organik saç boyası olarak bilinen Natura Balance'ın küllü saç boyaları arasında yer alan iki çeşidi var. Bunlardan ilki yoğun küllü sarı saç boyası numaraları arasında yer alan 8.1 küllü açık kumral ve 6.1 küllü koyu kumral. Sarıdan uzaklaşmadan küllü tonda saçlar isteyenler Natura Balance 8.1'i tercih ederken daha doğal bir renk isteyenler de 6.1'e yöneliyor. Markanın tüm saç boyalarında greyfurt kabuğu yağı, üzün çekirdeği yağı, C vitamini, kayısı çekirdeği yağı ve ayçiçeği ekstresi bulunuyor. Üstelik bu boyaların tümü organik sertifikalı ve hiçbirinin formülünde amonyak bulunmuyor.

Küllü Sarı Saç Tonları Nelerdir?

Yukarıda gördüğünüz farklı markaların boya numaralarının her biri saçlarda farklı tonda görünüyor. Biri açıkken diğeri koyu bir küllü sarı elde etmeniz için formüle edilmiş. Her ihtiyaçtan ve zevkten kullanıcı için geliştirilen bu boya numaralarının tonları hakkında fikir almak için okumaya devam etmeniz yeterli. Açık, koyu, çok açık ve doğal küllü sarı tonları hakkında detaylı bilgi aşağıda.

Açık Küllü Sarı

Oldukça sade bir sarı tonu olmakla birlikte açık küllü sarı saç boyası numaraları, küllü sarı tonundan bir iki ton daha açıktır. Küllü özelliğin son derece belirgin olduğu bu renk, çoğunlukla açık tenli kadınlar tarafından tercih ediliyor. Beyazları mükemmel şekilde kamufle etmesi de bu rengin popülerliğini artıran özelliklerden.

Koyu Küllü Sarı

Koyu küllü sarılar ise adından da anlaşılacağı üzere küllü sarıdan bir iki ton daha koyu olarak karşımıza çıkıyor. Kumral gibi görünen ama daha doğal duran bu renk de yoğun beyazları olmayanlar için iyi bir kapatıcı olabilir. Koyu küllü sarı saçlar, buğday tenlilere çok yakışıyor. Bizden söylemesi!

Çok Açık Küllü Sarı

Küllü ton yerine açık sarının belirgin olmasını isteyenler buraya! Hem beyaza yakın bir sarı hem de son derece doğal bir görünüm arzu edenlerin saç rengi açık küllü sarıdır, diyebiliriz.

Doğal Küllü Sarı

Saçta doğallıktan yanaysanız bu küllü sarı tam size göre. Doğal bir tona sahip olan bu sarı saç boyaları, küllü özelliğiyle çok sade ama bir yandan da parlak bir görünüm vadediyor.

Tüm bu bilgiler ışığında kendi küllü sarı saç rengi tonunuzu belirleyebilirsiniz. Ten renginize ve tarzınıza uygun bir küllü sarı için yazıdaki tüyoları dikkate alarak işe koyulun!

Blog Son Eklenenler
C Vitamini ve Bağışıklık Sistemi
C Vitamini ve Bağışıklık Sistemi

Sağlıklı Yaşam İpuçları

C vitamini, vücut için hayati öneme sahip bir antioksidandır ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde önemli bir rol oynar. Bağışıklık sistemi, vücudu hastalıklara karşı koruyan doğal savunma mekanizmasıdır.  C Vitamine dair detaylı bilgi yazımızın devamında...

23.02.2024
Atopik Cilt Nedir?
Atopik Cilt Nedir?

Cilt & Vücut Bakımı

Atopik cilt, genellikle kuruluk, kaşıntı ve kızarıklık gibi belirtilerle kendini gösteren kronik bir cilt durumudur. Bu durum, cildin doğal bariyerinin zayıflaması sonucu dış etkenlere hassas hale gelmesiyle ortaya çıkar.   Detaylar yazımızın devamında...

23.02.2024
Arjinin Nedir, Ne İşe Yarar?
Arjinin Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Arjinin, vücutta çeşitli önemli işlevleri yerine getiren bir aminoasittir.  Arjinin vücudunuzda ne işe yaradığı, eksikliğinde oluşacak belirtiler ve daha fazlası yazımızın devamında...

18.01.2024
Kışın Vitamin Takviyeleri: Hangi Vitaminleri ve Ne Kadar Almalıyız?
Kışın Vitamin Takviyeleri: Hangi Vitaminleri ve Ne Kadar Almalıyız?

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Kışın vitamin takviyeleri, soğuk havalarında etkisiyle hastalanma riskinizi en az düzeye indirebilecek unsurların başında gelmektedir. Peki, hangi vitaminleri ne kadar ve ne oranda almalıyız? Detaylar yazımızın devamında...

18.01.2024
Soğuk Hava Koşullarında Cilt Bakımı: Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilt İçin İpuçları!
Soğuk Hava Koşullarında Cilt Bakımı: Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilt İçin İpuçları!

Cilt & Vücut Bakımı

Kış mevsimi, daha çok rüzgar, daha çok soğuk hava ve bunların etkisiyle düşük nem seviyeleri anlamına geliyor. Tüm bu etkilerle birlikte cilt sağlığı da olumsuz yönde etkilenebilmektedir. Cildinizi soğuk havada koruyacak bakım önerileri yazımızın devamında...

18.01.2024
Kuru Havada Nemlendirici Kullanımı: Kışın Cildi Nemlendirmenin Önemi!
Kuru Havada Nemlendirici Kullanımı: Kışın Cildi Nemlendirmenin Önemi!

Cilt & Vücut Bakımı

Kış aylarının gelmesiyle birlikte havadaki nem oranının düşmesi, cildin kurumasına ve tahriş olmasına neden olabilir.  Kış aylarında nemlendirici kullanmanın önemi ve püf noktaları yazımızın devamında...

18.01.2024
En Çok Melatonin İçeren Besinler!
En Çok Melatonin İçeren Besinler!

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Melatonin, vücudun doğal olarak ürettiği bir hormondur. Uyku düzenini sağlamak gibi bir görevi yerine getirse de aslında birçok konuda faydası bulunuyor. Melatonin ve vücudunuza etkileri üzerine detaylı bilgi yazımızın devamında...

18.01.2024
Makyaj Süngeri Nasıl Kullanılmalı ve Temizlenmeli?
Makyaj Süngeri Nasıl Kullanılmalı ve Temizlenmeli?

Cilt & Vücut Bakımı

Makyaj süngeri makyaj ürünlerini daha kolay ve homojen bir şekilde uygulamak için kullanılan bir araçtır.  Makyaj süngerleri özellikle fondöten pudra allık ve kapatıcı gibi ürünlerin uygulanmasında sıklıkla kullanılır. Bu sebeple üzerinde bakteri ve mikrp birikimi söz konusudur. Cildiniz için makyaj süngeri kullanımı ve temizliği yazımızın devamında...

14.11.2023
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.