Whatsapp Destek
Menü
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Üye Ol
Sepetim
Kumral Saç Boyası Numaraları & Tonları Nelerdir?
25.01.2022

Kumral Saç Boyası Numaraları & Tonları Nelerdir?

Sarıdan sonra açık tercih edilen saç rengi olan kumral tonları, kadınlar arasında son derece popüler. Kahverengi ile sarının karışımı olan kumral saç rengini elde edebilmek için saçınızın doğal ya da boyalı rengi üzerinde birkaç işlem yapmak gerekebilir. Bunu yapabilmek için de doğru boya rengini bulmalısınız. Peki, kumral saç boya numaraları nelerdir? Bu yazımızda saç rengini kumral olarak değiştirmek isteyenler için kıymetli ipuçları veriyoruz. İlgilenenler, yazımızın devamını okuyarak saç renklerini en kısa yoldan nasıl kumrala dönüştürebileceklerini öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda kumral tonlarının ayrıntılarını da görecek. Hazırsanız başlayalım!

Narecza'nın Seçimi:
Saç Boyası
En İyi Saç Boyaları

Saç boyalarını keşfet!

Ürüne Git

6 Numara Kumral Saç Rengi

Koyu kumral saç boyası numaraları arasında yer alan bu boya, pek çok markada mevcut. Bizim sizin için seçtiğimiz isimse, doğal formülüyle öne çıkan Phyto. Phyto Phytocolor 6 numara kumral saç rengi hem harika bir koyu kumral renk elde etmek hem de saçtaki beyazları mükemmel biçimde kapatmak için ideal. Aynı zamanda saçınıza ışıltı da veren Phyto 6 numaralı kumral saç boyası, içeriği itibarıyla doğadan ilham almış diyebiliriz. Bitkisel özlerle formüle edilen bu boya ile ilk uygulamadan itibaren saçınızdaki beyazları başarıyla kapatıyor. Saç ve saç derisine duyarlı olan bu üründe amonyak yok. Dolayısıyla saçınızı beslerken saç derinizi de nemlendiriyor. Mükemmel bir şekilde doz ayarı yapılan bu bileşen sayesinde saçları kurutmadan en iyi renk sonuçları elde etmek mümkün.

6 numara kumral saç rengi, koyu bir tona sahip olduğu için, eğer saçlarınız siyah ya da mavi siyah değilse ve saçınızda boya yoksa bu boyayı direkt uygulayabilir ve sonuçlarını anında görebilirsiniz.

6 Numara Kumral Saç Boyası Kullanım Şekli

Bu boyayla saçınızı renklendirmek istiyorsanız işiniz kolay. Paket içinden çıkan renklendirici kremi saç diplerinizden başlayarak tüm saçınıza sürmekle işe başlayın. Daha sonra ambalajda belirtilen süre kadar bekleyip saçınızı yıkayabilirsiniz. Yıkama esnasında saçınızın tipine uygun saç bakım ürünlerini kullanmayı ihmal etmeyin!

Kumral Saç

6.1 Küllü Koyu Kumral Saç Rengi

Sırada kumral saç boyası numaraları içinde en çok sevilenlerden olan küllü kumral var. Orta kumral saç boyası numarası olarak bilinen 6.1'i en doğal veren isimse Natura Balance. Amonyak içermeyen organik sertifikalı bu saç boyası saçınızı bitkisel özlerle küllü kumral renge dönüştürüyor. Soğuk tonlarda bir sarı elde etmek için 6.1 küllü kumral saç boyası rengi sizin için iedal. Gelin bakalım Natura 6.1 küllü kumral rsaç boyası paketinin içinde neler var:

  • 1 tüp krem saç boyası
  • 1 tüp oksidan
  • 1 tüp şampuan
  • 1 tüp saç kremi
  • 1 çift koruyucu eldiven
  • 1 adet uygulama kılavuzu

6.1 Küllü Kumral Saç Boyası Kullanım Şekli

Küllü kumral saç rengini elde etmek için öncelikle paketteki saç kremi ve oksidanı karıştırma kabında birleştiriyoruz. Koruyucu eldivenleri giyerek boyayı bir tarak yardımıyla saçlarımıza yayıyoruz. Burada saçınızı bölümlere ayırmak, boyayı eşit miktarda dağıtmak için size yardımcı olabilir. Saçın tümünü boyadıktan sonra ambalajda belirtilen süre kadar bekleyip paketten çıkan şampuan ve kremle saçımızı yıkıyoruz. İşte bu kadar! Daha sonra aynaya bakıp saçımızın parlak küllü kumrallığıyla mest oluyoruz.

7 Numara Kumral Saç Rengi

7 kumral saç rengi için seçtiğimiz marka, Color Soin. Bitkisel özleriyle saçınızı nemlendirirken balsamı sayesinde saçınızı matlaştırmayan bu ürün de orta kumral saç rengi isteyenlere geliyor. Color Soin 7 numara Blonde Chestnut orta kumral saç boyası mısır, yulaf ve soya proteinleri içeriyor. Bitkisel yağlar anlamında da zengin bir formüle sahip olan bu ürün saçınızı renklendirirken, onun için gereken bakımı da yapmayı ihmal etmiyor. Uzun süre kalıcılık vadeden Color Soin saç boyasını saçınıza kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Bunun için:

7 Kumral Saç Boyası Kullanım Şekli

Paket içinde çıkan krem saç boyasını ve oksidanı bir karıştırma kabında birleştirdikten sonra, bu karışımı sık uçlu tarak yardımıyla tüm saçınıza uygulayın. Belli bir süre bekledikten sonra saçınızı yıkayabilirsiniz.

Kumral saç

7.1 Küllü Kumral Saç Rengi

7.1 Küllü Kumral saç rengi de hem parlak hem de doğal bir görünüm için harika bir seçim. Bu boya için de yine doğal özleriyle ünlü Natura Balance markasının ürünlerini önerebiliriz. Ayçiçeği özü, greyfurt kabuğu yağı, kayısı yağı, şeftali yağı, üzüm çekirdeği yağı ve C vitamini içeren Natura Balance 7.1 küllü kumral saç boyası saçınızı renklendirirken beslemeyi unutmaz. Küllü kumral saç rengini elde etmek isteyenler, eğer saçlarına daha önceden uygulana koyu renk boyalar varsa, saç renklerini açtırmak durumunda kalabilir. En doğru bilgiyi almak için saç bakımınızdan sorumlu profesyonellere danışmayı ihmal etmeyin!

7.3 Kumral Dore Saç Rengi

Saçlarında sarının ışıltılarını da görmek isteyenler için, 7.3 kumral dore sahnede! Ne açık ne de koyu olan bu kumral tonu, gün ışığında harika görünüyor. Phyto Phytocolor 7.3 kumral dore saç boyası, doğal renklendirme özellikleri nedeniyle ilk çağlardan beri kullanılan muazzam bitkisel pigmentlerin benzersiz konsantrasyonlarını içeriyor. Bu bileşimden faydalanarak siz de saçlarınızı harika bir kumrala dönüştürebilir, saçınızın parlaklığıyla övünebilirsiniz.

Dore Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Dore kumral saç rengi kimlere yakışır, diye soruyorsanız cevap sizi sevindirecek. Zira Kumral dore aç rengi her ten rengine yakışan nadir saç renklerinden. İçinde farklı tonları barındırması da cabası. Ton aralıklarına göre kendinize en çok yakışan kumral doreyi rahatlıkla bulacağınızdan eminiz.

8 Numara Kumral Saç Rengi

Açık kumral saç boyası numaraları arasında yer alan bu boya rengi ile saçınızın parlaklığı bir tık daha artıyor. Natura Balance saç boyası çeşitleri içinde bulabileceğiniz 8 numara kumral saç rengi tamamen bitkisel içeriklere sahip ve organik sertifikalı. Bu sayede hem saç tellerinizi yıpratmıyor hem de saç derinizi besliyor. Gelin bakalım, açık kumral saç rengi en çok kimlere yakışır.

Açık Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Saçlarınızda boya yoksa bu ürünü ister kuaförünüzde ister evinizde saçınıza uygulayabilirsiniz. Peki, açık kumral saç rengi kimlere yakışır? Açık tenliler için ideal olan bu ürün, ten renginizle harika bir uyum yakalayacak ve içindeki sarı ışıltılarla mükemmel duracak. Eğer saçınızda koyu renk boyalar varsa da üzülmeyin! Bunun için saç renginizi açıcı kullanarak açmanız gerekiyor. Daha sonra bu boyayı saçınıza sürüp gerekli uygulamaları yaptıktan sonra açık kumral saç rengine ulaşabilirsiniz.

8.1 Küllü Açık Kumral Saç Rengi

Yine doğadan ilham alan Natura Balance ile ilerliyoruz. Markanın koyu kumral saç boyayanlar için ideal olan 8.1 küllü kumral saç boyası renginde hem hafif bir grilik hem de hafif bir sarılık hakim. Saçları erken beyazlayanlar için ideal olan bu kumral tonu yine açık ve buğday tenlilerin vazgeçilmezi. Üstelik 8.1 küllü açık kumral saç rengini tercih edecekseniz, saçlarınızı sık aralıklarla boyamak durumunda da kalmazsınız. Zira bu ürün saça doğal bir görünüm kazandırdığı için saçınızdaki beyazlar da kolay kolay fark edilmeyecektir.

Kumral Saç

Kumral Tonları Bakımı Nasıl Olmalı?

Saçınızı hangi renk boyayla renklendirmiş olursanız olun fön, çevre kirliliği, rüzgar, maşa gibi dış etkenlerden dolayı, saçınız yıpranacak. Yıprandığında da saç renginde solmalar ve değişimler olacak. Bu durum, kumral renkler için de geçerli. Bu sebeple saçınızın bakımını belli başlı saç maskesi ya da saç bakım ürünü kullanarak düzenli biçimde yapmalısınız. Bunun için size birkaç tavsiye sıraladık. Denemenizde fayda var.

  • Şampuanlarınızı argan yağı içeren çeşitlerden seçin.
  • Saçınızı haftada en çok 3 kere yıkayın. Bırakın, saçlarınız kendi yağıyla dinlensin.
  • Düzenli aralıklarla zeytinyağı kullanımı, kumral saç rengine parlaklık verir. Zeytinyağı kürünü belli dönemlerde uygulayın.
  • Kendi saç renginize en yakın tonu seçerek kumral rengin doğal durmasını sağlayın.
  • Boya koruyucu özellikteki saç temizleme ürünlerini tercih edin.
Blog Son Eklenenler
C Vitamini ve Bağışıklık Sistemi
C Vitamini ve Bağışıklık Sistemi

Sağlıklı Yaşam İpuçları

C vitamini, vücut için hayati öneme sahip bir antioksidandır ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde önemli bir rol oynar. Bağışıklık sistemi, vücudu hastalıklara karşı koruyan doğal savunma mekanizmasıdır.  C Vitamine dair detaylı bilgi yazımızın devamında...

23.02.2024
Atopik Cilt Nedir?
Atopik Cilt Nedir?

Cilt & Vücut Bakımı

Atopik cilt, genellikle kuruluk, kaşıntı ve kızarıklık gibi belirtilerle kendini gösteren kronik bir cilt durumudur. Bu durum, cildin doğal bariyerinin zayıflaması sonucu dış etkenlere hassas hale gelmesiyle ortaya çıkar.   Detaylar yazımızın devamında...

23.02.2024
Arjinin Nedir, Ne İşe Yarar?
Arjinin Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Arjinin, vücutta çeşitli önemli işlevleri yerine getiren bir aminoasittir.  Arjinin vücudunuzda ne işe yaradığı, eksikliğinde oluşacak belirtiler ve daha fazlası yazımızın devamında...

18.01.2024
Kışın Vitamin Takviyeleri: Hangi Vitaminleri ve Ne Kadar Almalıyız?
Kışın Vitamin Takviyeleri: Hangi Vitaminleri ve Ne Kadar Almalıyız?

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Kışın vitamin takviyeleri, soğuk havalarında etkisiyle hastalanma riskinizi en az düzeye indirebilecek unsurların başında gelmektedir. Peki, hangi vitaminleri ne kadar ve ne oranda almalıyız? Detaylar yazımızın devamında...

18.01.2024
Soğuk Hava Koşullarında Cilt Bakımı: Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilt İçin İpuçları!
Soğuk Hava Koşullarında Cilt Bakımı: Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilt İçin İpuçları!

Cilt & Vücut Bakımı

Kış mevsimi, daha çok rüzgar, daha çok soğuk hava ve bunların etkisiyle düşük nem seviyeleri anlamına geliyor. Tüm bu etkilerle birlikte cilt sağlığı da olumsuz yönde etkilenebilmektedir. Cildinizi soğuk havada koruyacak bakım önerileri yazımızın devamında...

18.01.2024
Kuru Havada Nemlendirici Kullanımı: Kışın Cildi Nemlendirmenin Önemi!
Kuru Havada Nemlendirici Kullanımı: Kışın Cildi Nemlendirmenin Önemi!

Cilt & Vücut Bakımı

Kış aylarının gelmesiyle birlikte havadaki nem oranının düşmesi, cildin kurumasına ve tahriş olmasına neden olabilir.  Kış aylarında nemlendirici kullanmanın önemi ve püf noktaları yazımızın devamında...

18.01.2024
En Çok Melatonin İçeren Besinler!
En Çok Melatonin İçeren Besinler!

Sağlıklı Yaşam İpuçları

Melatonin, vücudun doğal olarak ürettiği bir hormondur. Uyku düzenini sağlamak gibi bir görevi yerine getirse de aslında birçok konuda faydası bulunuyor. Melatonin ve vücudunuza etkileri üzerine detaylı bilgi yazımızın devamında...

18.01.2024
Makyaj Süngeri Nasıl Kullanılmalı ve Temizlenmeli?
Makyaj Süngeri Nasıl Kullanılmalı ve Temizlenmeli?

Cilt & Vücut Bakımı

Makyaj süngeri makyaj ürünlerini daha kolay ve homojen bir şekilde uygulamak için kullanılan bir araçtır.  Makyaj süngerleri özellikle fondöten pudra allık ve kapatıcı gibi ürünlerin uygulanmasında sıklıkla kullanılır. Bu sebeple üzerinde bakteri ve mikrp birikimi söz konusudur. Cildiniz için makyaj süngeri kullanımı ve temizliği yazımızın devamında...

14.11.2023
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.